På Intempus är vi alltid öppna för nya partnerskap

Är du redovisningskonsult, revisor eller IT-proffs?
Vill du gärna erbjuda dina kunder mobil tidregistrering?
Eller hjälpa dem med inrapportering av lön?
Då kan du bli partner till Intempus.

Läs mer om våra partnerskap

Integrationspartners

economic logo

e-conomic

Bokföringssystem

Intempus är rekommenderad partner och certifierad försäljare av e-conomic. Intempus + e-conomic är ett komplett paket för små och medelstora företag med behov för projektstyrning, ekonomistyrning och mobil tidregistrering. Vi kan hjälpa dig och dina kunder att komma igång med Intempus + e-conomic.

Mer om e-conomic
visma logo

Visma eEkonomi

Bokföringssystem

Prova vår nya integration till fakturerings- och bokföringsprogrammet Visma eEkonomi. Genom denna integration synkroniseras dina data automatiskt mellan Intempus och eEkonomi. Det betyder att du t.ex. kan upprätta en kund via Intempus app, som du inom några minuter kan komma åt i eEkonomi.

Mer om eEkonomi
visma logo

Visma Lön 300/600

Lönesystem

Intempus + Visma Lön är är en komplett lösning för verksamheter med allt från en till över 200 anställda. Sluta ödsla tid på inmatning och inhämtning av löneunderlag. De godkända tidrapporterna skickas med några få klick från Intempus till Visma Lön och godkänns som löneunderlag. Det gör lönekörningar till en barnlek och frigör resurser till viktigare uppgifter. Vi hjälper dig och dina kunder igång med Intempus + Visma Lön.

Mer om Visma Lön
api logo

Öppet API

Till utvecklare och systempartners

Bli partner till oss! Efterfrågar dina kunder mobil tidregistrering? Istället för att bygga ett nytt system från grunden kan ni integrera mot Intempus API.

Kontakta oss
Bli Partner till Intempus

Redovisningskonsulter, revisorer och IT-proffs

Varje dag hjälper vi redovisningskonsulter, revisorer och IT-verksamheter att implementera Intempus hos deras kunder. Med hjälp av demonstrationer online, kundbesök, mässor och hembesök tillsammans med våra samarbetspartners tar vi Intempus till er – det kallar vi Software as a Service. Vi är en liten verksamhet med stor servicekänsla, och en målsättning att hjälpa små och mellanstora företag att effektivisera verksamheten och ta den in i 2000-talet.